Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@19:34:33 GMT

موفقیت 90 درصدی عمل جراحی پیوند قرنیه در ایران

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۴۰۹۹۲

حسین محمد ربیع در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به علائم بیماری‌های چشمی افزود: تاربینی یا کاهش ناگهانی دید، احساس جرقه و مگس پران (حرکت شبیه پشه) در مسیر بینایی، قرمزی و درد چشم، مشاهده لک سفید در مردمک و دوبینی و یا تاربینی همراه با سردرد مواردی هستند  که فرد بلافاصله بایستی با مشاهده این علائم به چشم پزشک مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: حدود نیمی از مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های چشم پزشکی به ویژه درمانگاه‌های فوق تخصصی شبکیه را افراد مبتلا به دیابت و یا فشار خون تشکیل می دهند، بنابراین این بیماران باید بطور دوره ای  مورد معاینه چشم قرار گیرند.

محمد ربیع با اشاره به عمل‌های موفقیت آمیز پیوند قرنیه در سطح کشور از جمله  در بیمارستان طرفه اظهار کرد: در حال حاضر سه نوع پیوند قرنیه شامل: پیوند تمام ضخامت،‌ پیوند لایه داخلی و پیوند لایه خارجی قرنیه در دنیا انجام می‌شود که تمامی این عمل‌ها با تعرفه دولتی در بیمارستان طرفه و توسط اساتید صورت می‌گیرد و میزان موفقیت آن ها  بین 80 تا 95 درصد است. خوشبختانه بانک چشم جمهوری اسلامی ایران که یکی از قویترین بانک های چشم در منطقه غرب آسیا است که بافت مورد نیاز پیوند قرنیه را با کیفیت بالا تامین می‌کند.

وی همچنین اظهار کرد: عمل اصلاح عیوب انکساری با دستگاه اگزایمر لیزر مدل EX500 که یکی از پیشرفته‌ترین و بروزترین دستگاه‌های لیزر در دنیا است که در بیمارستان طرفه انجام می شود. این دستگاه نسبت به نمونه‌های قدیمی خود سرعت بالاتری داشته و در زمان کمتری عیوب انکساری را درمان می کند و نتایج بینایی بهتری دارد.

وی موفقیت با دستگاه‌های جدید در اصلاح نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم را بسیار بالا توصیف کرد.

فوق تخصص قرنیه و سگمان قدامی، یکی از ویژگی‌های این مرکز را حضور اساتید در حین عمل های جراحی و اعمال تعرفه دولتی دانست و افزود: بیمارستان طرفه این آمادگی را دارد تا در هر ساعت از شبانه روز، بیماران اورژانسی را پذیرش و تحت درمان دارویی یا جراحی قرار دهد. 

وی با اشاره به خدمات بیمارستان طرفه گفت: در این بیمارستان، بیماری‌های مانند: قوز قرنیه، کدورت قرنیه ناشی از تبخال و یا ضربه، ترمیم پارگی قرنیه، اعمال جراحی کاتاراکت، آب سیاه و بخش قدامی چشم، بیماری‌های شبکیه، تومورهای چشمی، اصلاح عیوب انکساری چشم بادستگاه لیزر اکسایمر، انحراف های چشم، افتادگی پلک، مجرای اشکی و زیبایی پلک و ... درمان می‌شوند.

معاون آموزشی بیمارستان طرفه با تاکید بر اینکه شهروندان باید قبل از بروز هرگونه بیماری های چشمی برای معاینات دوره‌ای به مراکز درمانی مراجعه کنند، افزود: بسیاری از بیماری‌های چشمی مانند آب سیاه (گلوکوم) و یا تومورها چشمی ممکن است بدون علامت باشند و زمانی علائم آنها آشکار می‌شود که بینایی فرد آسیب جدی دیده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: چشم چشم پزشکی بیمارستان طرفه پیوند قرنیه دوربینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

ایسنا/خوزستان یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • انجام ۱۰ عمل اهدای اعضا در خوزستان در ۵ روز، جهشی بی سابقه
  • انجام ۱۰ عمل اهدای اعضا در خوزستان جهشی بی سابقه